Francesc Pellicer

De tot un poc.

Lliçó de convivència, democràcia i llibertat

Aquest dies que estem vivint passaran a la història i tots quedarem retratats. La gent que per temor a represàlies no s´ha pronunciat sobre el referèndum de Catalunya que sàpiga que ja mai més podrà obrir la boca ni sobre aquest tema ni cap altre que el govern de torn no vulga. Si el govern espanyol ha segut capaç de controlar la justícia i manipular els mitjans de comunicació amb total impunitat i no hem dit res, hem perdut una oportunitat única de reafirmació democràtica, no tan sols de posar-nos al costat dels catalans per a defensar el seu referèndum, si no per a defensar els principis democràtics.

Els catalans gairebé sense massa suports ens estan donant una lliçó de convivència, de democràcia i de llibertat a tot l’estat espanyol.

Quelcom raó menejaran quan per aconseguir un objectiu comú són capaços d’unir-se persones de dretes, esquerres i fins i tot d’extrema esquerra.

Quelcom raó menejaran quan un objectiu comú és capaç d’unir gent de totes les capes socials.

Quelcom raó menejaran quan un objectiu comú és capaç d’unir joves, adults i majors en diferents actes que més pareixen encontres de famílies que manifestacions reivindicatives.

Quelcom raó menejaran quan un objectiu comú és capaç d’unir a empresaris i treballadors.

Quelcom raó menejaran quan un objectiu comú és capaç d’unir a tota mena d’associacions de lo més variades.

Quelcom raó menejaran quan un objectiu comú és capaç de fer parlar als rectors des dels púlpits de les parròquies  https://www.vilaweb.cat/noticies/audio-montserrat-esclata-en-aplaudiments-per-lhomilia-defensant-els-drets-democratics/ per a defensar la democràcia i la llibertat  http://cristians.cat/mes-de-400-capellans-catalans-demanen-al-papa-que-intervingui-a-favor-de-l1-o/  i fins i tot fer que es pronuncie l’alta jerarquia eclesiàstica  http://bisbatsolsona.cat/2017/09/glossa-bisbe-solsona-motiu-l1-doctubre/

També és important ressaltar el civisme, la tolerància i la convivència pacífica de la que fan gala els catalans malgrat les amenaces i les provocacions del govern espanyol. L´u d´octubre tots els carrers de Catalunya s´ompliran de gent, joves i majors, dones i homes, pares de família amb els seus fills per reivindicar la democràcia i defensar els seus drets. I em pregunte si la “guardia civil” i les unitats antiavalots desplegades pel “Gobierno de Espanya” tindran el valor d´actuar contra tota esta gentada? Espere i desitge que no, que les forces de seguretat no actuen i deixen votar lliurement a tot aquell que desitge fer-ho.

Sens cap dubte, aquest dies passaran a la història i cadascun de nosaltres quedarà retratat.

Encara som a temps de defensar la democràcia i la llibertat.

Visca Catalunya lliure.

Visca el País Valencià lliure.

Anuncis

28 Setembre 2017 - Posted by | Llibertat

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: