Francesc Pellicer

De tot un poc.

Colp d´Estat de la U.E.

Hi ha qui diu que les mesures que prendrà el govern de Zapatero són necessàries per treure el país de la crisi, però, al mateix temps tenen dubtes sobre que vagi a complir amb el que s’ha dit, sobretot per la quantitat de vegades que ens ha enganyat.
Altres diuen que Zapatero hauria de dimitir i avançar les eleccions donat el bloqueig operatiu i la falta d’idees.
Des del meu punt de vista, ara ja tot és igual. La UE ha donat un “cop d’estat” i ha assumit el poder a Espanya. Els nostres polítics són ara titelles manejades des de Brussel·les, sense poder de decisió ni marge de maniobra. És el que s’han guanyat a pols per ineptes. Als alemanys i francesos els dóna gairebé el mateix que nosaltres sortim de la crisi o no. El que no poden permetre és que ens en anem de la festa sense pagar les consumicions. Això si que els fotria. I aquest és el motiu pel qual han assumit el control.
És veritat que no podia ser d’altra manera, o això o el precipici. L’oxigen que estem rebent, sens dubte tindrà un preu molt alt. De moment només hem vist la punta de l’iceberg, les notícies arriben amb comptagotes, els nostres polítics són especialistes en el maneig de situacions i dosifiquen les notícies segons els convinga. Per tant, haurem d’esperar propers esdeveniments per conèixer la trencadissa real. De moment hem començat a lamentar i penedir per tots els diners enterrat a les voreres d’Espanya, pels diners emprat en construir fantàstics poliesportius, places i piscines olímpiques que igual que s’han construït es malvaran per no tenir ni per al manteniment .
Si aquest plantejament és cert, el millor que podríem fer és prescindir de la classe política i altres xupópters aprofitats del poder que tenim. Segons alguns estudis econòmics, si deixem de finançar a partits polítics, sindicats obrers, sindicats d’empresaris i subvencionar certs sectors protegits ens estalviaríem entre 15.000 i 20.000 milions en una any. Més o menys el que vol estalviar Zapatero amb la implementació de les mesures que li estan obligant a adoptar.

16 Mai 2010 - Posted by | Llibertat

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari