Francesc Pellicer

De tot un poc.

EL TRIOMF DE LA LLIBERTAT.

M´agrada l´època en la que visc. Estem vivint una revolució històrica, semblant a la revolució industrial del segle XVIII. Es una revolució que va a somoure les estructures de la societat. I com es normal en tota revolució existeixen col.lectius als que no es fa cap gracia. A més a més es una revolució difícilment controlable o manipula-ble per algú. No existeixen líders o aquestos en son molts. Es una revolució en la que tots participem de manera activa enriquint-la, es dinàmica, s´auto-impulsa contínuament. Per això es una revolució a la que la classe política mundial l´hi escomentza a fer por. I es fa por perquè no creuen en la llibertat vertadera. S´omplint la boca parlant de llibertat però quan et descuides l´han buidat de contingut. Es una revolució que es veia vindre per que l´ànsia de llibertat esta imprès en el cor del home i això no ens ho pot llevar ningú. Podran ferir-la, casi anular-la durant molt de temps, però la llibertat renaix i s´obri camí novament.
El segle XX a estat un segle molt dur per a la humanitat, crisi com mai havíem patit, 2 guerres mundials, repressions dictatorials, intervencionisme directe i manipulació per part dels mandataris amb la creació d´organismes mundials que ens han controlat la vida i les butxaques. Això s´acabat.
Les coses han comentzat a canviar. La gent comentza a rebel.lar-se contra el poder establit i es mobilitza ràpidament gracies a la xarxa de comunicacions. Aço no ho poden parar. Es com voler posar-li portes al camp. Es el triomf de la LLIBERTAT.

Anuncis

12 Desembre 2009 - Posted by | Llibertat |

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: